Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cucumber, ends removed
- 250 g carrots, ends removed
- 120 g red onions, halved vertically
- 400 g Chinese cabbage, thickest part of core removed and cut in wedges that fit in feeder
- 4 spring onions, dark green part and ends removed
- 350 g rice vermicelli
- boiling water, for soaking
- 2 garlic cloves
- 9 sprigs fresh coriander, leaves only
- ¼ - ½ fresh red chilli, to taste
- 5 tsp fish sauce
- 80 g water
- 100 g rice vinegar
- 2 Tbsp sugar
- 100 g fresh beansprouts
- 2 sprigs mint, fresh, leaves only
- 2 Tbsp roasted peanuts, salted, roughly chopped, for garnishing
- 1 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1984.6 kJ / 474.3 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 99.1 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 869.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese-style chicken
25 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Creamy miso mushroom udon
45min
Sticky Chilli Beef
55 min
Vegetarian Summer Rolls (TM6)
1 godz.
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Carrot top pesto
15 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Festive camembert wreath
1h 50min