Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
of harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1700 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Röstis (TM6)
50min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 Std. 10 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Caramel syrup
25min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Candied Almond
10min