Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
of harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1700 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1h
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Mushroom Stir-Fry
55min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Refried Beans
4h 10min
Sichuan Chilli Oil
50 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min