Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
of harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1700 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Stir Fried Potato Shreds
20 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Boulangère potatoes
1hod. 40min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1hod. 40min
Swiss Rösti (TM6)
9h
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Santiago cake
1h 20min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48hod. 20min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min