Apparaten en accessoires
Miso Soup
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
5 portions
Ingrediënten
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
661.5 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
325 kJ /
77.7 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
8.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lala Clam Soup Meehoon
1u. 15min
Japanese Oden Soup
Geen beoordelingen
Candied Peanuts
10min
KL Hokkien Noodles
35min
Singapore Chilli Crab
50min
Couscous with Lamb and Vegetables
Geen beoordelingen
Chai latte ice cream
15u.
Chickpea soup (Revithia)
Geen beoordelingen
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Homemade miso soup
55min
Gambas
10min