Apparaten en accessoires
Miso Soup
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
5 portions
Ingrediënten
-
Japanese dried kelp (kombu)10 g
-
dried shiitake mushrooms5
-
water900 g
-
miso paste5 tbsp
-
filtered water200 g
-
silken tofu cut in small cubes (1 cm x 1 cm)200 g
-
dried wakame soaked to soften, drained8 g
-
spring onions chopped1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
661.5 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
325 kJ /
77.7 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
8.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kimchi Tofu Soup
35min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Singapore Curry Chicken Noodles
1u.
Sambal Goreng Pengantin
40min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10u. 55min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Homemade Soy Milk
30min
Begedil Daging
30min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1u.
Homemade miso soup
55min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min