Apparaten en accessoires
Shiitake mushroom sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
600 g
Ingrediënten
-
leeks cut into pieces50 g
-
garlic cloves50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained50 g
-
vegetable oil50 g
-
fermented soybean paste200 g
-
dark soy sauce1 tbsp
-
water adjust to taste100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
6 g
Calorieën
724 kJ /
173 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our Favourites
28 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Pumpkin Soup
25min
Sesame Crème
10min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1u. 25min
Buddha's Delight
55min
Homemade Soy Milk
35min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25u. 10min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4u. 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1u. 20min
Tomato-egg soup
20min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1u.