Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g leeks, cut into pieces
- 50 g garlic cloves
- 50 g dried shiitake mushrooms, soaked to soften, drained
- 50 g vegetable oil
- 200 g fermented soybean paste
- 1 tbsp dark soy sauce
- 100 g water, adjust to taste
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Dried Shrimp Sambal
55min
Yu Sang
1sa
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Foochow Nourishing Chicken Soup
1sa 20 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Mapo tofu
15 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1sa 40 dk
Teochew rice porridge with sweet potato
30 dk
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min