Apparaten en accessoires
Herbes de Provence
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
45 g
Ingrediënten
-
dried thyme20 g
-
dried rosemary2 Tbsp
-
dried basildried oregano4 Tbsp
-
dried fennel seeds1 Tbsp
-
dried tarragon1 Tbsp
-
dried mint (optioneel)1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 5 g
Natrium
2.5 mg
Eiwitten
0.6 g
Calorieën
71.2 kJ /
17 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
5 Ingredients
70 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Spam Fritters with Tomato Sauce
50min
Blueberry Coffee Cake
1u.
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2u. 30min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1u.
Soy Dressing
5min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1u. 10min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4u. 30min
Stracciatella Soup
30min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Indian Butter Chicken
1u.
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2u.