Potato and Rosemary Flatbread

Potato and Rosemary Flatbread

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • waxy potatoes (e.g. Charlotte, Jersey royal), whole or cut in wedges that fit in feeder
    200 g
  • water plus extra to cover sliced potatoes
    200 g
  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    70 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh rosemary leaves
    1 Tbsp
  • olive oil
    50 g
  • plain flour plus extra for dusting
    350 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • coarse salt flakes to taste
    ½ - 1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 776 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 2273 kJ / 543 kcal
Vetten 19 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 76 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...