Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel
- 250 g sugar
- 90 g maple syrup
- 80 g butter, cold
- 200 g cream, min. 30% fat
- 1 tsp salt
- 1060 g water
- 2 tsp lemon juice (see tip)
- 1 tbsp vinegar
Chocolate Mousse
- 50 g sugar
- 200 g milk chocolate, cut in pieces
- 30 g butter
- 4 eggs, separated
- 1 - 2 pinches salt
- whipped cream, to decorate
- milk chocolate, in curls, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2120 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berry Limoncello Tiramisu
45 Min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1h 30min
Neapolitan Pizza
9h
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24 Std. 25 Min
Ice Cream Sandwiches
18 Std. 55 Min
Vanilla ice cream sandwiches
13 Std. 25 Min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17u. 20min
Crispy Donuts
2sa 30 dk
Caramel Brownies
1sa 20 dk
Sweet And Sour Condiment Sauce
40 dk
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 dk