Apparaten en accessoires
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
289 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
2120 kJ /
506 kcal
Vetten
29 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet baking with caramel
5 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Spicy Cheese Dip
20min
Steamed Seafood Feast
1u.
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min
Steamed Broccoli
25min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Frozen Negroni
3u. 15min
Béchamel Sauce
15min
Caramel toffees
2u.
Virgin watermelon margarita
6u. 10min
Creamy Mushroom Soup
25min
Cempedak Cake
1u. 30min
No fail béchamel
15min