Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel
- 250 g sugar
- 90 g maple syrup
- 80 g butter, cold
- 200 g cream, min. 30% fat
- 1 tsp salt
- 1060 g water
- 2 tsp lemon juice (see tip)
- 1 tbsp vinegar
Chocolate Mousse
- 50 g sugar
- 200 g milk chocolate, cut in pieces
- 30 g butter
- 4 eggs, separated
- 1 - 2 pinches salt
- whipped cream, to decorate
- milk chocolate, in curls, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2120 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Breakfast Scones
30min
Inverted Sugar Syrup
4óra 20p
Lemon Mousse with Basil Slush
25 godz.
Honey Sesame Snaps
2 Std.
Caramel Éclairs
2 godz. 25 min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Geen beoordelingen
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1sa 25 dk
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Baklava
3h 45min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min