Apparaten en accessoires
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
289 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
2120 kJ /
506 kcal
Vetten
29 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet baking with caramel
5 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Red Velvet Brookie
50min
Salt Bread
2u.
Red Velvet Cupcakes
1u.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Geen beoordelingen
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3u. 10min
Fugazza sliced onion pizza
2u.
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2u. 5min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Double Vanilla Ice Cream
12u.
Caipiroska
5min
Caramel Popcorn
40min
Chicken and pear pie
Geen beoordelingen