Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g neutral oil, divided
- 500 g onions, cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided
- 60 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 15 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 30 g Worcestershire sauce
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 136.7 kJ / 32.5 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 39.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 Std. 50 Min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 Std.
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min
Sweet Cucumber Pickles
48h 20min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Pickled Grated Carrots (TM6)
45 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 godz. 15 min
Mantao
1 godz.