Apparaten en accessoires
Barbecue Onions (500 g)
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
500 g
Ingrediënten
-
neutral oil divided30 g
-
onions cut in halves, then cut into wedges (1.2 cm/½ in.), divided500 g
-
beer (see Tips)60 g
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard15 g
-
honey15 g
-
Worcestershire sauce30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 30 g
Natrium
39.4 mg
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
136.7 kJ /
32.5 kcal
Vetten
2.3 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
2.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Better with Beer
10 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3u. 40min
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Basque Burnt Cheesecake
3u. 10min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1u. 50min
Fondant au chocolate
50min
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Geen beoordelingen
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4u. 50min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.