Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g Parmesan cheese, cut into pieces
of 30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces - 300 g water
- 1 tsp dried yeast
-
1
tsp sugar
of 1 tsp barley malt syrup - 500 g bread flour
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp salt, fine
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g potato, thinly sliced (see Tip)
- 1 - 2 pinch sea salt, coarse, to sprinkle, to taste
- 1 - 2 sprig rosemary, fresh, leaves only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2477.3 kJ / 592.1 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 100.9 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1318.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Focaccia
3 Std.
Chicken Nuggets
45 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35 min
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Breakfast Scones
30 min
Lemonade
5 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Swiss Rösti (TM6)
9u.
Mistletoe Matcha Bread
2h 30min
Festive Baguette
3u. 45min
Berry Nice Gelato
10min