Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g Parmesan cheese, cut into pieces
of 30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces - 300 g water
- 1 tsp dried yeast
-
1
tsp sugar
of 1 tsp barley malt syrup - 500 g bread flour
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 tsp salt, fine
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g potato, thinly sliced (see Tip)
- 1 - 2 pinch sea salt, coarse, to sprinkle, to taste
- 1 - 2 sprig rosemary, fresh, leaves only, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2477.3 kJ / 592.1 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 100.9 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1318.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Watermelon Lemonade
5 menit
CA Digital Flipbook #1
2h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Date and Orange Jam
40min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25 min
Stir Fried Potato Shreds
Geen beoordelingen
Lemonade
5 menit
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h