Apparaten en accessoires
Potato and Rosemary Focaccia
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portion
Ingrediënten
-
30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1318.7 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
2477.3 kJ /
592.1 kcal
Vetten
11.6 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
100.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sheet Pan Dinners
9 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Laing
1u. 50min
Traditional Mooncake
2u. 15min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Caramel Sauce
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Fruit Smoothie
Geen beoordelingen
Allergen Free Granola
30min
French vanilla canelé
49u. 5min
Steamed Banana Muffins
30min
Hakka Rice Wine Chicken
1u. 25min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1u. 30min
Berry Duo
10min