Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces
    of 30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • 300 g water
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    of 1 tsp barley malt syrup
  • 500 g bread flour
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, fine
  • extra virgin olive oil, to grease
  • 200 g potato, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinch sea salt, coarse, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprig rosemary, fresh, leaves only, to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2477.3 kJ / 592.1 kcal
Eiwitten
19.1 g
Koolhydraten
100.9 g
Vetten
11.6 g
Vezels
4.4 g
Natrium
1318.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten