Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portion

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces
    30 g
    30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • water
    300 g
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt syrup
  • bread flour
    500 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • salt, fine
    2 tsp
  • extra virgin olive oil to grease
  • potato thinly sliced (see Tip)
    200 g
  • sea salt, coarse to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinch
  • rosemary, fresh leaves only, to taste
    1 - 2 sprig

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1318.7 mg
Eiwitten 19.1 g
Calorieën 2477.3 kJ / 592.1 kcal
Vetten 11.6 g
Vezels 4.4 g
Koolhydraten 100.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...