Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g fresh flat green beans, trimmed
- 50 g carrot, peeled
- 100 g chicken breast, cut in pieces
- 40 g vegetable oil, plus extra for frying
- 2 garlic cloves
- 50 g bean sprouts (taugeh)
- ½ tsp sugar
- ½ tsp salt
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- ¼ tsp white pepper powder
- 14 spring roll rice paper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1637 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 626 mg
Alternatieve recepten
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Stir Fried French Beans
15 Min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
Geen beoordelingen
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51u. 50min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25j 10 menit
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 Min
Teochew Seafood Porridge
45min
Steamed Siew Mai
5h
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 Min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min