Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g fresh flat green beans, trimmed
- 50 g carrot, peeled
- 100 g chicken breast, cut in pieces
- 40 g vegetable oil, plus extra for frying
- 2 garlic cloves
- 50 g bean sprouts (taugeh)
- ½ tsp sugar
- ½ tsp salt
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- ¼ tsp white pepper powder
- 14 spring roll rice paper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1637 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 626 mg
Alternatieve recepten
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Ginger Tea Paste
35 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
Geen beoordelingen
Braised Eggs
Geen beoordelingen
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Mock Fin Soup
35 min
Lemonade
5min
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min