Apparaten en accessoires
Potato gnocchi
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13.4 g
Calorieën
1410 kJ /
337 kcal
Vetten
4.2 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
65.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Potato fritter burgers with spinach
35min
Jasmine Rice
35min
Hollandaise Sauce
15min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1u. 20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Provençal tart
1u. 15min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1u. 25min
Steak tartare
30min
Vegan bean burger
1u. 20min
Roquefort Sauce
20min