Apparaten en accessoires
Meat pasties
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u.
30 pieces
Ingrediënten
Filling
-
butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onions150 g
-
carrots100 g
-
beef diced300 g
-
soy sauce10 g
-
white wine20 g
-
½ meat stock cubemeat stock paste½ tsp
-
salt½ tsp
-
milk100 g
-
flour40 g
Pastry
-
butter50 g
-
lard20 g
-
water100 g
-
flour plus extra for dusting270 g
-
salt½ tsp
-
frying oil
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 piece
Eiwitten
5 g
Calorieën
800 kJ /
191 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1u. 25min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17u. 20min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul (Metric)
35min
Vanilla cashew yoghurt
24u. 15min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3u. 20min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29u. 45min
Egg Free Pasta
1u. 35min
Charcoal bao buns
1u. 50min
Duchess potatoes
1u. 10min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Easy brioche
1u. 50min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1u. 5min