Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- butter, unsalted, to grease
- 200 g whole milk
- 50 g sugar
- 2 ½ tsp active dry yeast
- 2 eggs
- 500 g bread flour, plus extra to dust
- 1 tsp nutmeg, ground
- 1 ½ tsp cinnamon, ground
- ½ tsp clove, ground
- 1 tsp sea salt
- 250 g dried fruit, mixed, of choice (see Tips)
- 40 g all purpose white flour
- 50 g water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 pinch sea salt
Syrup
- 40 g water
- 40 g sugar
- butter, unsalted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1463.1 kJ / 349.7 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 190.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35 min
Better banana cake
45min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Mini chocolate cakes
50min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Rum and raisin ice cream
24h 10min
Potato pancakes
45min
Traditional Apple pie
1h 30min