Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- butter, unsalted, to grease
- 200 g whole milk
- 50 g sugar
- 2 ½ tsp active dry yeast
- 2 eggs
- 500 g bread flour, plus extra to dust
- 1 tsp nutmeg, ground
- 1 ½ tsp cinnamon, ground
- ½ tsp clove, ground
- 1 tsp sea salt
- 250 g dried fruit, mixed, of choice (see Tips)
- 40 g all purpose white flour
- 50 g water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 pinch sea salt
Syrup
- 40 g water
- 40 g sugar
- butter, unsalted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1463.1 kJ / 349.7 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 190.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional Apple pie
1h 30min
Garlic and sage mash
30min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Fruit Cake
4j 10 menit
Citrus dust
4j 10 menit
Caramelised red onion chutney
24h
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3j 20 menit
Whipped Feta
35min
Tomato passata
1 Std. 40 Min
Easy marshmallows
4h 25min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min