Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Buns
- 150 g water
- 75 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
-
100
g strong white bread flour
of plain flour - 1 medium egg, beaten
Crème Pâtissière
- 150 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 orange, finely grated zest only
- 25 g cornflour
- ½ tsp natural vanilla extract
- 100 g double cream
- 1 medium egg
Caramel Sauce
- 140 g light brown sugar
- 200 g double cream
- 1 tsp lemon juice
- 30 g unsalted butter, cold and as much as possible in one piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
- 1 pinch fine sea salt
Finalisation
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 624.7 kJ / 149.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 37.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Vanilla Bean Syrup
30 Min
Focaccia
3 Std.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Choux Pastry
2 godz.
Pickled Grated Carrots (TM6)
45 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Mango Swiss Roll
40 min
Mincemeat and Almond Tart
2 Std. 15 Min