Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 703.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hearty seafood chowder
1h
Steamed coconut and prawn soup
30min
Fish soup
40 Min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Hearty seafood chowder
45 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Veal involtini
35 Min
Tom kha prawns
25min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min