Seafood en papillote with saffron potatoes

Seafood en papillote with saffron potatoes

3.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • water
    500 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • new baby potatoes peeled and cut into halves (approx. 8)
    300 g
  • saffron
    2 pinches
  • firm white fish fillets (see Tips)
    4
  • unsalted butter cut into pieces
    40 g
  • vermouth (see Tips)
    20 g
  • pouring (whipping) cream
    20 g
  • frozen peas to taste
    50 - 80 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh mussels debearded and cleaned (see Tips)
    20

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 703.1 mg
Eiwitten 36.7 g
Calorieën 1315.5 kJ / 313.2 kcal
Vetten 12.8 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraten 11.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...