Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 703.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salt cod gratin
50 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Cardamom and lime syrup cake
1h 35min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Fish soup
40 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Green mango shake
5 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min
Cream of mushroom soup
20 min