Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Eiwitten
- 165.7 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 82.4 g
- Verzadigd vet
- 42.3 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 5869.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Seafood panzanella
1 Std.
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Nam Jim
10 Min
Mushroom sauce
20 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Sicilian prawn salad
40 Min