Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Eiwitten
- 165.7 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 82.4 g
- Verzadigd vet
- 42.3 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 5869.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oysters Mignonette
5 dk
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 dk
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1sa 40 dk
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Teriyaki chicken thighs
2hod. 10min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Warm wasabi potato salad
30 dk
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3hod. 55min