Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Eiwitten
- 165.7 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 82.4 g
- Verzadigd vet
- 42.3 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 5869.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20 min
Meat Stock Paste
Geen beoordelingen
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
White balsamic reduction
40min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45 min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min