Smoked mussels with Pernod sauce

Smoked mussels with Pernod sauce

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • garlic cloves
    2
  • eschalots peeled and cut into halves
    80 g
  • salted butter
    50 g
  • fennel trimmed and cut into thin slices
    200 g
  • Pernod® (see Tips)
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve
    1 - 2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Natrium 5869.4 mg
Eiwitten 165.7 g
Calorieën 6965 kJ / 1658.3 kcal
Vetten 82.4 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 42.3 g
Koolhydraten 59.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...