Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 2528.8 mg
Alternatieve recepten
Sautéed leeks (200 g)
15min
Bubble and squeak soup
35min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Hearty seafood chowder
1h
Vegetable liquid stock (TM6)
3h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Geen beoordelingen
Dim sum 'Shao mai'
2h
Sicilian prawn salad
40min
Prawn and mushroom crepes
50min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min