Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled cucumbers
- 400 g baby Lebanese cucumbers, cut into ribbons
- ½ tsp salt
- ½ tsp caraway seeds
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp honey
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
Japanese pepper seasoning
- 1 tbsp orange peel, dehydrated (see Tips)
- 1 tbsp black peppercorns
- 1 tbsp white sesame seeds
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- 1 tsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt
Crispy chicken
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- 30 g tamari
- 1 egg
- 500 g chicken tenderloins
- 50 g gluten free cornflour, for coating
- vegetable oil, for deep frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2312.5 kJ / 550.5 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 1942.4 mg
Alternatieve recepten
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Korean fried chicken
4 Std.
Korean marinade
40min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Harissa sauce
10 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min