Apparaten en accessoires
Kashmiri garlic naan
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
12 portions
Ingrediënten
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
dried apricots40 g
-
lukewarm water plus extra for baking200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
Greek-style natural yoghurt100 g
-
baker's flour450 g
-
ground cumin1 tsp
-
nigella seeds (optional)1 tsp
-
salt1 tsp
-
vegetable oil (see Tips)30 g
-
raw cashews50 g
-
lukewarm water
-
ghee (optional) (see Tips)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
195.1 mg
Eiwitten
5.9 g
Calorieën
1005.3 kJ /
239.3 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
30.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Naan bread
2u. 40min
Madras curry powder
15min
Onion bhaji
45min
Garlic and coriander naan
1u. 30min
Samosa with fresh tomato chutney
2u.
Gulab jamuns
2u. 50min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1u. 40min
Seekh kebabs
50min
Achari paneer murgh
1u. 5min
Parathas
1u. 30min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2u. 30min
Samosas
1u. 35min