Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh coriander, stems, roots, and leaves, cut into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 270 g coconut milk
- 1000 g water
- 10 g oil
- 1 tsp sea salt
- 250 g jasmine rice
- 500 g chicken tenderloins, cut into bite-sized pieces
- 50 - 100 g fresh bean sprouts, to taste
- 1 red capsicum, sliced
- 1 mango, cut into cubes
- ½ cucumber, cut into pieces (1 cm)
- 1 sprig fresh mint, leaves only, finely shredded
- 2 - 3 tbsp salted peanuts, roasted and roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2309.8 kJ / 552.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 710.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feta, spinach and potato frittata
1h
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Sticky sesame chicken
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Red pesto chicken salad
35min
Hoisin pork bowl
30min
Apricot chicken risotto
30min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min