Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh coriander, stems, roots, and leaves, cut into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 270 g coconut milk
- 1000 g water
- 10 g oil
- 1 tsp sea salt
- 250 g jasmine rice
- 500 g chicken tenderloins, cut into bite-sized pieces
- 50 - 100 g fresh bean sprouts, to taste
- 1 red capsicum, sliced
- 1 mango, cut into cubes
- ½ cucumber, cut into pieces (1 cm)
- 1 sprig fresh mint, leaves only, finely shredded
- 2 - 3 tbsp salted peanuts, roasted and roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2309.8 kJ / 552.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 710.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and risoni bake
1h 15min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Chicken and spinach enchiladas
40 Min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Chicken Pizzaiola
50 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Lamb sausage ragu
30 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min