Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh coriander, stems, roots, and leaves, cut into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 fresh long green chillies, trimmed and deseeded, if preferred
- 270 g coconut milk
- 1000 g water
- 10 g oil
- 1 tsp sea salt
- 250 g jasmine rice
- 500 g chicken tenderloins, cut into bite-sized pieces
- 50 - 100 g fresh bean sprouts, to taste
- 1 red capsicum, sliced
- 1 mango, cut into cubes
- ½ cucumber, cut into pieces (1 cm)
- 1 sprig fresh mint, leaves only, finely shredded
- 2 - 3 tbsp salted peanuts, roasted and roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2309.8 kJ / 552.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 710.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 dk
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 dk
Hoisin pork bowl
30 dk
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Beef stew with gnocchi
3sa 15 dk
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken teriyaki
20 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min