Compatibele versies
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 58.5 g
- Verzadigd vet
- 17.1 g
- Vezels
- 13.5 g
- Natrium
- 1518.3 mg
Alternatieve recepten
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Potato bake
1sa 35 dk
All in one bowl bolognese
40min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Green egg whites and ham omelette
35 min
Whitebait fritters
35 min
Boulangère potatoes
1h 40min
Family Meatloaf
1sa 10 dk
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Mushroom and kale risotto
55 min
Traditional sausage rolls
50 min