Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g couscous, medium
- 800 g water
- 70 g olive oil
- 2 tsp fine salt
- 200 g onions, cut into halves
- 200 g carrots, cut into pieces
- 1 piece fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tbsp vegetable stock paste, homemade - 150 g potatoes, diced (1-2 cm)
- 200 g red peppers, cut into bite-sized pieces
- 100 g aubergines, cut into bite-sized pieces
- 100 g dried apricots, cut into quarters
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp hot paprika powder
- 1 tsp ground coriander
- 500 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh mint, leaves only (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2971 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Spelt and chicken salad
1 Std. 15 Min
Chicken with Peppers
1 Std.
Circassian Chicken
2h
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Moroccan chicken and couscous
45 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Lamb tagine with apricots and honey
1 Std. 30 Min
Red mullet couscous with peppers
Geen beoordelingen
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 Min