Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g couscous, medium
- 800 g water
- 70 g olive oil
- 2 tsp fine salt
- 200 g onions, cut into halves
- 200 g carrots, cut into pieces
- 1 piece fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tbsp vegetable stock paste, homemade - 150 g potatoes, diced (1-2 cm)
- 200 g red peppers, cut into bite-sized pieces
- 100 g aubergines, cut into bite-sized pieces
- 100 g dried apricots, cut into quarters
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp hot paprika powder
- 1 tsp ground coriander
- 500 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh mint, leaves only (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2971 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork with Spinach Lentils
20 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Spelt and chicken salad
1小时 15 分钟
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Sesame salmon and pea soup
1h
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1h
Steamed Trout
20 min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Paella with kidney beans
55min
Greek Style Pork Stew
30min
Potato fritter burgers with spinach
35 Min
Tofu stew
30min