Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g couscous, medium
- 800 g water
- 70 g olive oil
- 2 tsp fine salt
- 200 g onions, cut into halves
- 200 g carrots, cut into pieces
- 1 piece fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tbsp vegetable stock paste, homemade - 150 g potatoes, diced (1-2 cm)
- 200 g red peppers, cut into bite-sized pieces
- 100 g aubergines, cut into bite-sized pieces
- 100 g dried apricots, cut into quarters
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp hot paprika powder
- 1 tsp ground coriander
- 500 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh mint, leaves only (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2971 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM6)
1 Std. 15 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Fish Ceviche
3h 25min
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 Std. 20 Min
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Koshari stew
45min
Moroccan chicken and couscous
45min
Pepper and Salami Sauce
45min
Honeyed Chicken
25 Min