Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g couscous, medium
- 800 g water
- 70 g olive oil
- 2 tsp fine salt
- 200 g onions, cut into halves
- 200 g carrots, cut into pieces
- 1 piece fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tbsp vegetable stock paste, homemade - 150 g potatoes, diced (1-2 cm)
- 200 g red peppers, cut into bite-sized pieces
- 100 g aubergines, cut into bite-sized pieces
- 100 g dried apricots, cut into quarters
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp hot paprika powder
- 1 tsp ground coriander
- 500 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh mint, leaves only (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2971 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40min
Vegetable paella
40min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 Min
Vegetable fideuá
40min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Greek style pork stew
45min
Versatile chunky soup
50min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min