Spaghetti Vongole

Spaghetti Vongole

4.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • water cold, for purging
  • fresh clams
    1000 g
  • water
    1900 g
  • dried spaghetti (cooking time 11 minutes)
    320 g
  • fresh parsley leaves only (approx. 20 g)
    1 bunch
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • dry white wine
    50 g
  • ground black pepper to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 795.5 mg
Eiwitten 34.3 g
Calorieën 2510 kJ / 600.5 kcal
Vetten 21.5 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 30.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...