Apparaten en accessoires
Spaghetti Vongole
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
water cold, for purging
-
fresh clams1000 g
-
water1900 g
-
dried spaghetti (cooking time 11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
dry white wine50 g
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
795.5 mg
Eiwitten
34.3 g
Calorieën
2510 kJ /
600.5 kcal
Vetten
21.5 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
30.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Easy Italian with Thermomix Friend®
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1u. 15min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Mustard Green Rice
35min
Wafu dressing
20min
Spicy Bean Curds
1u. 15min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Penne with Mussels
2u. 5min
Miso Soup with Vegetables
30min
Vietnamese Beef Pho
1u. 45min
Miso Carbonara Udon
25min
Kung Pao Prawns
45min
Steamed Tofu
30min