Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 250 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 60 g spring onions, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 300 g courgettes, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 6 - 8 leaves fresh basil
-
1
tsp dried marjoram
of 2 - 3 sprigs fresh marjoram, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 18.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35 min
Spirulina Ice Cream
16 Std. 10 Min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Geen beoordelingen
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Spicy Potatoes
1h
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20 min
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Coconut and Almond Milkshake
10 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Pizza Marinara
1h 35 min