Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 250 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 60 g spring onions, white part only, cut in pieces (3 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 300 g courgettes, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 6 - 8 leaves fresh basil
-
1
tsp dried marjoram
of 2 - 3 sprigs fresh marjoram, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1616 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 18.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Date and Orange Jam
40min
Normandy Apple Flan
1h 25min
Marzipan bites
45min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1sa 10 dk
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25 min
Nut Cupcakes
30 min
Green Bean Pizza
3h
Red mullet couscous with peppers
Geen beoordelingen
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Camille Carrot and Almond Cakes
1sa 35 dk
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25 min
Pumpkin and Spinach Pie
1sa 35 dk