Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g sunflower seeds, soaked in water for 2-4 hours, then drained
- 210 g carrots, cut in pieces
- 50 g celery stalks, cut in pieces
- 30 g red onion
- 40 g tahini
- 60 g lemon juice
-
1
bunch fresh dill, leaves only
of 1 Tbsp dried dill - 1 tsp tamari
- 2 red peppers, sliced in half and deseeded
- 2 yellow peppers, sliced in half and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1404 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Tofu stew
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min