Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tahini Yogurt
- 170 g silken tofu, any type, cut into pieces
- 170 g plain yogurt
- 45 g tahini
- 1 tsp honey
- 1 tsp vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ⅛ tsp black pepper, ground
Miso Mushrooms
- 30 g water
- 395 g shiitake mushroom, fresh, thinly sliced
- 30 g butter, salted
-
2
tsp mirin
of 2 tsp sherry wine, dry - 1 tsp soy sauce
- 1 tsp sweet soy sauce (Kecap Manis) (see Tip)
- 1 tbsp red miso paste (or akamiso)
- 1 pinch white pepper, ground, to season
- 4 slices sourdough bread
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2516.2 kJ / 601.4 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1523.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Geen beoordelingen
Falafel Waffle
40 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 Min
Gut Immunity Shot
5 Min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Jamaican carrot juice
15 min