Yu Sheng with Osmanthus Honey Dressing

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
10 portions

Ingrediënten

  • honey
    60 g
  • plum sauce
    60 g
  • freshly squeezed lime juice
    80 g
  • osmanthus flower (see tips)
    2 tsp
  • pine nuts (optioneel)
    20 g
  • peanuts
    20 g
  • sesame seeds, white
    15 g
  • carrot cut into 8-10 cm pieces
    300 g
  • radish white , cut into 8-10 cm pieces
    300 g
  • radish green, cut into 8-10 cm pieces
    300 g
  • abalone
    1 can
  • mandarin oranges peeled and separated
    2 - 3
  • pomegranate seed
    50 g
  • fish skin crackers
  • Chinese five spice powder
    ½ tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • cooking oil
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 10 portions

Natrium 2931.6 mg
Eiwitten 62.4 g
Calorieën 5896.1 kJ / 1409.2 kcal
Vetten 91.2 g
Vezels 16.8 g
Verzadigd vet 11.7 g
Koolhydraten 98 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen