Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1387 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25p
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Mushroom Risotto
30min
Greek Lentils and Rice
35min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Risotto with Spinach and Peas
30min