Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1387 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Borscht
25min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Lentil Moussaka
2h 20min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min