Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g almonds, raw, skinned
- 2 garlic cloves
- 1 tsp salt
- 100 g breadcrumbs, white (from the day before)
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g sherry vinegar
- 800 - 1000 g water, cold
- 20 - 30 white grapes, peeled, (to garnish)
- 30 g almonds, flaked, toasted, (to garnish)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1696 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 9.73 g
- Koolhydraten
- 13.47 g
- Vetten
- 34.74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Gazpacho
1h 15 min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20u. 45min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Ninguna valoración
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Gazpacho
1h 15 min
Blue Cheese Soufflés
45min
Beurre Blanc
20 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min