Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 150 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 100 g spring onions, cut into rings
- 100 g peppers, red and green, in bite-sized pieces
- 500 g pork shoulder, boneless, cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)
- 350 g potatoes, in bite-sized pieces
- 400 g water
- 1 tsp lemon zest, grated
- 1 tsp tarragon, dried
- 1 tsp marjoram, dried
- ½ - 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
-
4
tbsp crème fraîche
of 4 tbsp sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Pasta
30 Min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 Min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Rainbow Popsicles
10 Std.
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 Min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40 Min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 Std. 10 Min
Cheese mousse
10min
Chicken with couscous and saffron
1h 15min
Chicken with red peppers
1h 5min
Turkey roulades with minted pea mash
Keine Bewertungen