Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 150 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 100 g spring onions, cut into rings
- 100 g peppers, red and green, in bite-sized pieces
- 500 g pork shoulder, boneless, cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)
- 350 g potatoes, in bite-sized pieces
- 400 g water
- 1 tsp lemon zest, grated
- 1 tsp tarragon, dried
- 1 tsp marjoram, dried
- ½ - 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
-
4
tbsp crème fraîche
of 4 tbsp sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked spinach and eggs
40 Min
Tomato rice
30min
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Country-style chicken liver fritters
35min
Tuna mousse
10min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Steamed potato frittata
1h 15min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Stewed vegetables
45min
Polenta
1 Std.
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Minestrone
45min