Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 150 g carrots, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 100 g spring onions, cut into rings
- 100 g peppers, red and green, in bite-sized pieces
- 500 g pork shoulder, boneless, cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)
- 350 g potatoes, in bite-sized pieces
- 400 g water
- 1 tsp lemon zest, grated
- 1 tsp tarragon, dried
- 1 tsp marjoram, dried
- ½ - 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
-
4
tbsp crème fraîche
of 4 tbsp sour cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash soup
2 godz. 35 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Tuna mousse
10min
Zurich-style veal strips with potatoes
2hod. 50min
Grisons Barley Soup
55min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Chicken with Peppers
1 godz.
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2h 40min
Polenta
1 godz.
Creamy pea soup
40min
Garlic Turkey Stew
45 min