Apparaten en accessoires
Potato goulash
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
onions cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
spring onions cut into rings100 g
-
peppers red and green, in bite-sized pieces100 g
-
pork shoulder, boneless cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)500 g
-
potatoes in bite-sized pieces350 g
-
water400 g
-
lemon zest, grated1 tsp
-
tarragon, dried1 tsp
-
marjoram, dried1 tsp
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
fine salt½ tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
4 tbsp sour creamcrème fraîche4 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
26 g
Calorieën
2159 kJ /
516 kcal
Vetten
35 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sensational Soups
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Liver cake
1u. 50min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1u.
Chicken with bulgur and vegetables
3u. 5min
Veal stew (Blanquette de veau)
1u. 5min
Noodle soup
35min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Borscht
50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1u. 20min
Beef Goulash Soup
1u. 15min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Kaffir lime granita
40min