Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 38 oz water, divided
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 2 tsp salt, divided
- 11 oz basmati rice
- 7 oz yellow onions, cut into halves
- 7 ½ oz carrots, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
-
14
oz pork loin, boneless, cut into pieces (1 in.)
of 14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.) - 1 tbsp sweet paprika
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 chicken stock cube, crumbled
- 1 oz tomato paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2637.4 kJ / 630.4 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1286.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 Std. 50 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Greek Style Pork Stew
1h
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min