Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 38 oz water, divided
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 2 tsp salt, divided
- 11 oz basmati rice
- 7 oz yellow onions, cut into halves
- 7 ½ oz carrots, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
-
14
oz pork loin, boneless, cut into pieces (1 in.)
of 14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.) - 1 tbsp sweet paprika
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 chicken stock cube, crumbled
- 1 oz tomato paste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2637.4 kJ / 630.4 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1286.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wild Rice Pork Pilaf
1sa 10 dk
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 dk
Beef Stroganoff
40min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Sweet and Sour Pork
35min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40min
Chicken Étouffée
45min
Mediterranean Lamb Burger
45min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 dk
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min