Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g vegetable oil
of olive oil -
1
garlic clove
of 20 g brown onion, cut in wedges -
250
g turkey leg, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
of turkey breast fillet, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 1961 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 3052 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Dairy-free Stained-glass Orange Biscuits
2h 10min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Sautéing Turkey Cubes
Geen beoordelingen
Sautéed Prawns
15 Min
Browned Turkey Strips
15 Min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Browned Chicken Cubes
15 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Garlic Turkey Stew
45min