Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g vegetable oil
of olive oil -
1
garlic clove
of 20 g brown onion, cut in wedges -
250
g turkey leg, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
of turkey breast fillet, skinless, diced (3 cm), patted dry with paper towels
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 1961 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 3052 mg
Alternatieve recepten
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Green Dyed Eggs
55min
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 Std. 45 Min
Browned Turkey Strips
15min
Turkey rolls with gorgonzola
1h
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1h 5min
Peas with ham
30 dk
Porridge with fresh fruit
15min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 dk
Pizza Diavola
1h 30min