Apparaten en accessoires
Floating Islands
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
-
milk450 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
sugar70 g
-
vanilla sugar, homemade15 g
Meringue Islands
-
sugar30 g
-
egg whites from medium eggs6
-
fine sea salt1 pinch
-
liquid caramel (optioneel) (see tip)30 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled (optioneel) chopped25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
887 kJ /
212 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Favourites
16 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Emmental Gougères
50min
Gougères
55min
Floating islands
1u.
Gerbeaud Cakes (Metric)
1u. 20min
Crème Pâtissière
15min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3u. 10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Stuffed vegetables
1u. 5min
Floating islands
40min
Tiramisu
5u. 20min
Crème Pâtissière
15min