Apparaten en accessoires
Floating Islands
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
-
milk450 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
sugar70 g
-
vanilla sugar, homemade15 g
Meringue Islands
-
sugar30 g
-
egg whites from medium eggs6
-
fine sea salt1 pinch
-
liquid caramel (optioneel) (see tip)30 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled (optioneel) chopped25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
887 kJ /
212 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Favourites
16 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland