Apparaten en accessoires
Trout mousse
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
20 pieces
Ingrediënten
-
shallots cut into halves4
-
smoked trout fillets, cut into pieces (approx. 4 fillets)250 g
-
crème fraîche150 g
-
fine salt¼ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pumpernickel bread (see tip) or brown bread, bite-sized (Ø 4-5 cm)20 slices
-
dill, fresh for garnishing4 - 5 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
4 g
Calorieën
257 kJ /
62 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Party
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Tzatziki
20min
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25min
Baba Ganoush
1u.
Béarnaise sauce
15min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Aubergine papeton with tomato coulis
2u.
Sicilian Caponata
30min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Aioli
10min
Broccoli burgers with radish salsa
1u.
Crusted Pâté (Spain)
10u.
Roquefort Sauce
20min