Apparaten en accessoires
Trout mousse
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
20 pieces
Ingrediënten
-
shallots cut into halves4
-
smoked trout fillets, cut into pieces (approx. 4 fillets)250 g
-
crème fraîche150 g
-
fine salt¼ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pumpernickel bread (see tip) or brown bread, bite-sized (Ø 4-5 cm)20 slices
-
dill, fresh for garnishing4 - 5 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
4 g
Calorieën
257 kJ /
62 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Party
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Frangipane Cake
1u. 45min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Tiramisu
5u. 20min
Panna Cotta
6u. 15min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2u. 30min
Romesco dip
10min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1u. 50min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Honey and Blood Orange Cake
2u.
Pear Frangipane
1u. 30min