Trout mousse

Trout mousse

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
20 pieces

Ingrediënten

  • shallots cut into halves
    4
  • smoked trout fillets, cut into pieces (approx. 4 fillets)
    250 g
  • crème fraîche
    150 g
  • fine salt
    ¼ tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • pumpernickel bread (see tip) or brown bread, bite-sized (Ø 4-5 cm)
    20 slices
  • dill, fresh for garnishing
    4 - 5 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Eiwitten 4 g
Calorieën 257 kJ / 62 kcal
Vetten 3 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...