Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 shallots, cut into halves
- 250 g smoked trout fillets, cut into pieces (approx. 4 fillets)
- 150 g crème fraîche
- ¼ tsp fine salt
- 2 pinches ground white pepper
- 20 slices pumpernickel bread (see tip) or brown bread, bite-sized (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 sprigs dill, fresh, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Grated Carrot Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Sabayon
15min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Classic Zabaglione
15min
Choron Sauce
20 min
Hollandaise sauce
15min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 Std.
Sun-dried tomato tartare
15min
Moroccan Bean Soup
45min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Roquefort Sauce
20 min