Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
- 800 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 700 g carrots, cut in pieces (4 cm)
- 250 g green peas, fresh or frozen
- 30 g butter, in pieces, plus extra for greasing
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 3 pinches ground nutmeg
Béchamel
- 40 g butter, cut in pieces
- 500 g milk
- 40 g flour
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 3 pinches ground nutmeg
- ½ bunch fresh parsley, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1587.1 kJ / 379.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 742.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Rich Chocolate Tart with Pear Curls
Geen beoordelingen
Tex-Mex Bowl
50min
Strawberry White Chocolate Cheesecake
6h 30min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 Std. 10 Min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2u. 5min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Mini Mushroom Galettes
1h 55 min
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min