Duchess casserole with vegetables

Duchess casserole with vegetables

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

  • water
    1600 g
  • waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid
    800 g
  • carrots cut in pieces (4 cm)
    700 g
  • green peas, fresh or frozen
    250 g
  • butter in pieces, plus extra for greasing
    30 g
  • eggs
    2
  • egg yolks
    2
  • salt
    ¾ tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    3 pinches
Béchamel
  • butter cut in pieces
    40 g
  • milk
    500 g
  • flour
    40 g
  • salt
    ¾ tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    3 pinches
  • fresh parsley chopped, for garnishing
    ½ bunch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 742.5 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1587.1 kJ / 379.3 kcal
Vetten 15.4 g
Vezels 8.6 g
Verzadigd vet 8.6 g
Koolhydraten 50.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...