Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g water
- 800 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 700 g carrots, cut in pieces (4 cm)
- 250 g green peas, fresh or frozen
- 30 g butter, in pieces, plus extra for greasing
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 3 pinches ground nutmeg
Béchamel
- 40 g butter, cut in pieces
- 500 g milk
- 40 g flour
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 3 pinches ground nutmeg
- ½ bunch fresh parsley, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1587.1 kJ / 379.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 742.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Macaroni Bake
55 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Biscuits
40 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Tomato Pie
3 Std.
Stewed vegetables
45 min
Baked Beans with Maple Syrup
31 Std. 5 Min
Ham and Veggie Pasta Salad
25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min