Apparaten en accessoires
Potato fritter burgers with spinach
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
10 pieces
Ingrediënten
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions cut in halves170 g
-
eggs2
-
fine oat flakes30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
garlic clove1
-
frozen spinach leaves defrosted, drained well (approx. 350 g after draining)450 g
-
ground pepper3 pinches
-
oil30 g
-
clarified butter3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
574.9 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
587.8 kJ /
140.5 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
14.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion Kitchen
14 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Mini Frittatas
35 Min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 Std. 20 Min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 Min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 Std. 5 Min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 Std. 35 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Fruit and yoghurt pizza
1 Std.
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 Min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 Std. 40 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min