Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g onions
- 100 g olive oil
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g mixed beans, frozen (e.g. flat green beans, lima beans, navy beans)
- 100 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 100 g green asparagus, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, sliced
- 100 g canned crushed tomatoes
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch dried rosemary, chopped
- ½ tsp sweet paprika
- 1 - 2 pinches saffron threads
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (optioneel)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 700 g vegetable broth
- 300 g short-grain rice
- 1 - 2 artichokes, trimmed, cut in eights (optioneel)
- 2 fresh button mushrooms, sliced
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Potato, Pea and Onion Samosa
1h 35 min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 Std.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min
Creamy vegetable rice
25min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min