Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g onions
- 100 g olive oil
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g mixed beans, frozen (e.g. flat green beans, lima beans, navy beans)
- 100 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 100 g green asparagus, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, sliced
- 100 g canned crushed tomatoes
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch dried rosemary, chopped
- ½ tsp sweet paprika
- 1 - 2 pinches saffron threads
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (optioneel)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 700 g vegetable broth
- 300 g short-grain rice
- 1 - 2 artichokes, trimmed, cut in eights (optioneel)
- 2 fresh button mushrooms, sliced
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Tuscan bean soup
30min
Pumpkin Risotto
50min
Fruit and Nut Bread
2 godz. 30 min
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Lentil Moussaka
2h 20min
Soy goulash with dumplings
1 Std. 25 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Olive Bread Rolls
2h