Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g onions
- 100 g olive oil
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g mixed beans, frozen (e.g. flat green beans, lima beans, navy beans)
- 100 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 100 g green asparagus, cut in pieces (3 cm)
- 50 g carrots, sliced
- 100 g canned crushed tomatoes
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch dried rosemary, chopped
- ½ tsp sweet paprika
- 1 - 2 pinches saffron threads
- ½ tsp yellow food colouring powder (paella colorant) (optioneel)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 700 g vegetable broth
- 300 g short-grain rice
- 1 - 2 artichokes, trimmed, cut in eights (optioneel)
- 2 fresh button mushrooms, sliced
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2044 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Risotto with Spinach and Peas
30min
Potato and green pea curry
50min
Stewed vegetables
45min
Lentil and spinach soup
50min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Pasta "alla Norma"
50min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min