Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 427 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1h