Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 427 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Noodle soup
35min
Garlic Turkey Stew
45min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
Tuscan Bean Soup
50min
Grisons Barley Soup
55min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min