
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g cashew nuts
-
3
slices sliced white bread thick, diced (2 cm)
of sourdough bread diced (2 cm) - 1 broccoli (approx. 500 g), florets, halved if large amd stems, lightly peeled, cut in pieces (2 cm x 5 cm)
- 3 - 5 garlic cloves to taste
- 100 g onions quartered
- 30 g olive oil plus extra for drizzling
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 90 g carrots cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes peeled, diced (3 cm)
- 1100 g water plus extra for soaking
- 40 g nutritional yeast flakes
- ¾ tsp dried mixed herbs
- ¾ tsp paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- vegan cheese, grated for sprinkling (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 390 kcal / 1629 kJ
- Eiwitten
- 18 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vezels
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Natrium
- 1032 mg