Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g cashew nuts
-
3
slices sliced white bread, thick, diced (2 cm)
of sourdough bread, diced (2 cm) - 1 broccoli (approx. 500 g), florets, halved if large amd stems, lightly peeled, cut in pieces (2 cm x 5 cm)
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 90 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 1100 g water, plus extra for soaking
- 40 g nutritional yeast flakes
- ¾ tsp dried mixed herbs
- ¾ tsp paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- vegan cheese, grated, for sprinkling (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1629 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1032 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Pancakes
20 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Tofu stew
30min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min