Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g water
- 2 fresh shiitake mushrooms, cut in slices
- 40 g carrots, shredded
- ½ stalk celery, shredded
- 1 tsp ground turmeric
- 300 g firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed
- 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
- 1 tbsp Japanese soy sauce (shoyu)
- 1 pinch rock salt, adjust to taste
- 2 tbsp cold pressed sesame oil
- 10 lettuce leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Tofu stew
30 min
Tofu Balls
35min
Steamed Oyster Mushrooms
25min
Lemongrass Tempeh
1 godz. 15 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Soy goulash with dumplings
1h 25min
Steamed Tofu
30 min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Tofu scramble
25min