Apparaten en accessoires
Scrambled Tofu
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
5 portions
Ingrediënten
-
water80 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices2
-
carrots shredded40 g
-
celery shredded½ stalk
-
ground turmeric1 tsp
-
firm bean curds (taukwa) (approx. 2 blocks), mashed300 g
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
rock salt adjust to taste1 pinch
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
lettuce leaves10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
510 kJ /
122 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Brown Rice Milk (Metric)
10min
Tofu stew
30min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26u. 5min
Soy milk
24u. 30min
Tofu Balls
35min
Lemongrass Tempeh
1u. 15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9u. 10min
Asian vegetable soup with tofu
1u. 30min
Steamed Tofu
30min
Tofu scramble
25min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min