Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g fresh coriander leaves
of 15 g fresh parsley leaves - 5 tbsp soy sauce
- 30 g light sesame oil
- 100 g tofu, plain, drained and diced (2 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces
- 100 g daikon radish, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger root, thinly sliced
- 1000 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), vegan - 100 g spring onions, cut into diagonal rings
- 100 g snow peas, cut in half
-
100
g thin wheat noodles, broken into pieces
of 100 g rice noodles, broken into pieces - 2 - 3 tbsp vinegar
- 1 - 2 tbsp agave syrup
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 800 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scrambled Tofu
20min
Lemongrass Tempeh
1h 15 min
Umami Soup
1h 20 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Soy bolognese
40 min
Sambhar
1h 5 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Miso Soup with Vegetables
30 min