Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
15
g fresh coriander leaves
of 15 g fresh parsley leaves - 5 tbsp soy sauce
- 30 g light sesame oil
- 100 g tofu, plain, drained and diced (2 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces
- 100 g daikon radish, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger root, thinly sliced
- 1000 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l), vegan - 100 g spring onions, cut into diagonal rings
- 100 g snow peas, cut in half
-
100
g thin wheat noodles, broken into pieces
of 100 g rice noodles, broken into pieces - 2 - 3 tbsp vinegar
- 1 - 2 tbsp agave syrup
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 800 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Curry chicken
1 Std.
Tofu Balls
35min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Aloo Gobi
20 Min
Nasi Lemak
45 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min
Curry Fish
35min