Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (optioneel)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
of 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g raw prawns, medium size, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1h
Olive Vegetable Rice
1 Std. 5 Min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Beef Stroganoff
1h
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Clams marinières
30min
Stir-fried noodles with vegetables
30min