Apparaten en accessoires
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (optioneel)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
16 g
Calorieën
1832 kJ /
438 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
66 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Braised pork belly
55min
Seafood Rice
Geen beoordelingen
Pineapple Chicken
1u.
Long Bean Rice
1u. 10min
Sous-Vide Herbal Chicken
4u. 15min
Pumpkin soup
35min
Mustard Green Rice
35min
Salted Vegetables Duck Soup
2u. 5min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min