Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (optioneel)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
of 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g raw prawns, medium size, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wafu dressing
20 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 Std. 10 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min