Apparaten en accessoires
Miso fish with green beans and chickpea puree
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 portions
Ingrediënten
-
miso paste50 g
-
sugar30 g
-
1 tbsp mirinhoney1 tbsp
-
2 tbsp sakewhite wine2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil4 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
green beans, fresh or frozen300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1628.6 mg
Eiwitten
46.3 g
Calorieën
2663 kJ /
636.5 kcal
Vetten
29 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion Kitchen
14 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Miso Carbonara Udon
25 Min
Tuna stew with potatoes
40 Min
Mapo tofu
15 Min
Yasai Yaki
25 Min
Tamarind Pork Curry
35 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min