Apparaten en accessoires
Miso fish with green beans and chickpea puree
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 portions
Ingrediënten
-
miso paste50 g
-
sugar30 g
-
1 tbsp mirinhoney1 tbsp
-
2 tbsp sakewhite wine2 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil4 tbsp
-
white fish fillets, skinless, boneless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
canned chickpeas drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger cut in slices (2 mm)10 g
-
green beans, fresh or frozen300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1628.6 mg
Eiwitten
46.3 g
Calorieën
2663 kJ /
636.5 kcal
Vetten
29 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
51.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion Kitchen
14 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Pork Ball Soup With Cabbage
Keine Bewertungen
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Keine Bewertungen
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 Std. 15 Min
Sesame salmon and pea soup
1 Std.
Almond Vegetable Crumble
7 Std.
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 Std.
Mapo Tofu
35 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 Std. 5 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 Min