Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red snapper, gutted, cleaned, whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
- 2 ½ oz extra virgin olive oil, plus extra, to brush
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 oz fresh ginger, sliced (½ in.)
- 1 fresh red chili, deseeded
- 3 garlic cloves
- 2 shallots, halved
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2710.9 kJ / 647.9 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 184.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meat Sauce
1h 45min
Chicken and Avocado Arepas
1h
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Basil Peach Sorbet
10min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Mushroom Fettuccini
40min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 godz. 20 min
Ramen Noodle Soup
40min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min