Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red snapper, gutted, cleaned, whole, (approx. 18 oz), (see Tip)
- 2 ½ oz extra virgin olive oil, plus extra, to brush
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 oz fresh ginger, sliced (½ in.)
- 1 fresh red chili, deseeded
- 3 garlic cloves
- 2 shallots, halved
- ½ oz fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2710.9 kJ / 647.9 kcal
- Eiwitten
- 56.5 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 184.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Chicken Noodle Bowl
35min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Protein Boosted Acai Smoothie
10min
Chickpea Ratatouille
1h
Falafel Waffle
40min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min