Apparaten en accessoires
Pasta salad with trout and vegetables
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
400 g fresh salmon fillets, skinlesstrout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters350 g
-
ground black pepper (optioneel)1 pinch
-
lemon juice (optioneel)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
21 g
Calorieën
1497 kJ /
357 kcal
Vetten
14 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Leek and potato soup
45 min
Chilli con carne
40 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 h
Stuffed vegetables
1 h 20 min
Chicken stock paste
45 min
Boiled eggs
20 min
Potato cakes
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 h 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Vegetable soup
35 min
Creamy courgette soup
25 min