Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves, peeled and crushed
- 30 g extra virgin olive oil
- 200 g courgettes, unpeeled, cut into thin sticks (5 cm long)
- 150 g carrot, cut into thin sticks (5 cm long)
- 1 celery stalk (approx 50 g), sliced
- 40 g onion, cut into wedges
- 200 g fresh mushrooms (seasonal), cut into slices
- 50 g leek, cut into slices
- 1 pinch fine salt
- 30 g soy sauce
- 1000 g water
- 1 tbsp coarse salt
- 100 g Chinese vermicelli (glass noodles)
- 100 - 150 g fresh soybean sprouts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 618 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10min
Garlic mushrooms
25min
Mushroom pie
1h 40min
Coconut and Osmanthus Jelly
3h 20min
Scrambled Tofu
20min
Sea Vegetable Stew
Geen beoordelingen
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Chickpea soup with spinach
40min
Mapo Tofu
35min
Salted caramel ice cream
14 godz.