Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves, peeled and crushed
- 30 g extra virgin olive oil
- 200 g courgettes, unpeeled, cut into thin sticks (5 cm long)
- 150 g carrot, cut into thin sticks (5 cm long)
- 1 celery stalk (approx 50 g), sliced
- 40 g onion, cut into wedges
- 200 g fresh mushrooms (seasonal), cut into slices
- 50 g leek, cut into slices
- 1 pinch fine salt
- 30 g soy sauce
- 1000 g water
- 1 tbsp coarse salt
- 100 g Chinese vermicelli (glass noodles)
- 100 - 150 g fresh soybean sprouts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 618 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Tomato-egg soup
20min
Tofu stew
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Stir-fried vegetables
10 min
Umami Soup
1h 20min
Asian vegetable soup with tofu
1 godz. 30 min
Baked spinach and eggs
40min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Macaroni ABC Soup
55 min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min