Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 70 g), cut into halves
- 200 g tofu, plain, drained
- 30 g olive oil
- 25 g dark soy sauce
- 600 g waxy potatoes, diced (approx. 1,5 cm)
- 300 g water
- 400 g canned chopped tomatoes
- 70 g tomato purée
- 2 tsp salt
- 1 tsp sweet paprika powder
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 250 g red peppers, diced (approx. 2 cm)
- 20 g dark chocolate, 70% cocoa solids (vegan), broken into pieces
- 255 g canned kidney beans, drained (weight after draining)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hearty lentil chilli
50 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Vegetarian chilli
1h 5min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Paella with kidney beans
55 min
Vegan bean burger
1 godz. 20 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min