Pasta with leek and ajvar

Pasta with leek and ajvar

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese (optioneel) cut into pieces (2-3 cm)
    40 g
  • water
    600 g
  • ajvar (see tip)
    330 g
  • cream
    100 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • fine salt
    ¼ tsp
  • short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
    400 g
  • leek cut into rings (5 mm)
    200 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 668 kcal / 2794 kJ
Eiwitten 21 g
Vetten 18 g
Koolhydraten 103 g
Vezels 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...