Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (optioneel)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2794 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Geen beoordelingen
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)
Geen beoordelingen
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Geen beoordelingen
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 Std. 30 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22 Std. 5 Min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Lentil moussaka
2h 20min
Spring Greens Soup with Beans
35 min