Apparaten en accessoires
Pasta with leek and ajvar
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese (optioneel) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
21 g
Calorieën
2794 kJ /
668 kcal
Vetten
18 g
Vezels
12 g
Koolhydraten
103 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Quick Easy Dinners
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Vegan Burgers
45min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Beer Pickles
24h 20min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Salmorejo
10min
Mediterranean pearl barley risotto
1h
Salmorejo
2h 10min
Bucatini amatriciana
45min
Sausage and pea risotto
30min
Vegan bean burger
1h 20min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3h 5min