Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (optioneel)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2794 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu stew
30 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Melon Granita
4 godz.
Cauliflower Tabbouleh
10min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Basic Sushi Rice
45 min