![Pasta with leek and ajvar Pasta with leek and ajvar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5D6725E5-A40B-495B-B6D0-8E0A7877C631/Derivates/D55C898E-9F7D-402E-8581-7ECE0C4A2BAC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (optioneel)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2794 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Paella with kidney beans
55 min
Creamy pea soup
40 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Vegetarian Pizza (TM5)
Geen beoordelingen
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Green pancakes with ham and cheese
55 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min