Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, cut into halves (approx. 2 onions)
- 20 g vegetable oil
- 500 g chicken breast fillets, cut into bite-sized pieces
- 440 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 3 - 4 tsp curry powder, mild
- 800 g canned peaches (weight before draining)
- 15 g starch
- 100 g cream
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp hot paprika powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot Chicken
35min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
15 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Chicken with almonds and raisins
30min
South African yellow rice
20 Min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Creamy mustard chicken stew
40min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Meat and Rice Casserole
1h 15 min