Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp AU cornflour, with wheat
- 2 garlic clove
- 1 red chilli, long, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm ginger, fresh root, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice vinegar
- 60 g brown sugar
- 350 - 400 g pork tenderloin, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g rice, white, type jasmine
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 egg (from chicken), lightly beaten
- black pepper, ground, to season
- 130 g bean sprout, fresh
- 1 red pepper, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs coriander, fresh, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp sesame seed, black
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1464.7 mg
Alternatieve recepten
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Gut Immunity Shot
5 min
Guacamole
5 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Beef burgers with cheese filling
40min
Sangría
10min
Rooibos and Vanilla Martini
1h 30min